Coachings Traject

In een coachings gesprek kan hetgeen je van je doel afhoudt inzichtelijk gemaakt worden. Hierdoor wordt je bewust van jouw eigen vermogen om effectieve keuzes te maken.

Misschien heb je een veranderwens naar aanleiding van het invullen van het spinnenweb. Heeft het inzicht gemaakt dat je graag een ander pad wil volgen in je leven of carrière. En misschien is er het verlangen om tot andere resultaten te komen?

En met resultaten bedoel ik niet alleen de bewuste doelen die je jezelf mogelijk stelt qua carrière, maar ook in je relaties, in alle facetten die bijdragen tot jouw Positieve Gezondheid en in hetgeen jouw veerkracht kan bevorderen, zodat je krachtiger in het leven kan staan.

Ben je benieuwd naar wat er nog in de weg staat om nieuwe keuzes te maken, jouw pad een andere wending geven en een andere of nieuwe koers te volgen?
Maak dan een afspraak voor een coachtraject om opnieuw bewust te worden van jouw eigen potentieel, om meer je eigen regie te kunnen voeren en krachtiger in het leven te staan.

Contact

Telnr: 06 50 52 86 45
Email: info@blinkteam.nl
Straatnaam en nr, postcode en woonplaats
KVK: 65959574